Home
Stem
Doe mee
Contact
Planning
Partners

Partners

Partners

Q&A

Q&A

Sinds de oprichting in 2003 is Q&A uitgegroeid tot een leidende retailpartner voor kennis, onderzoek, advies en opleiding. Onze kwalitatief hoogstaande onderzoeken leiden tot essentiële inzichten en adviezen die toepasbaar zijn op alle niveaus binnen een organisatie. Dit helpt onze klanten om iedere dag weer beter te presteren. Daarnaast draagt Q&A bij aan de kennisvergroting in de retailsector door middel van trainingen, masterclasses, presentaties en workshops. Heeft u een vraag? Wij hebben de oplossing.

Horecava

Horecava

Horecava is dé innovatieve en inspirerende vakbeurs voor horecaprofessionals in de foodservice-industrie, gehouden van 7 tot en met 10 januari 2019 in de Amsterdam RAI. Een bezoek aan de Horecava is de manier om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de branche.

Bulsink

Bulsink

You can’t make a brand, you are building one

De retailwereld verandert in recordtempo. Off- en online zijn verwikkeld in een heftige strijd en moeten tegelijkertijd succesvol samengaan. Shoppers zijn minder trouw en onvoorspelbaar. En meer nog dan prijs en product, is het de relevante beleving die het verschil maakt. Dat begint al voor de bouw van een project.

Als specialist in retailprojecten in heel Europa, begrijpt Bulsink dat. Locatieonderzoek en het begeleiden van huurcontracten zorgen voor een solide basis. Eén aanspreekpunt voor het aanvragen van vergunningen, projectmanagement en realisatie betekent rust, controle en formulebewaking. Terwijl verantwoordelijkheid voor de bouw, afbouw, installaties en het interieur de afgesproken kwaliteit met de snelste doorlooptijd garandeert. Bovendien bewijzen we dat budgetten niet overschreden worden.

Voorsprong door innovatie
We zijn 24/7 echt bereikbaar, spreken de taal, kennen de internationale markt, de wet en de wegen. Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Kunnen terugvallen op drie generaties ervaring, maar zetten tegelijkertijd in op de toekomst. Gebruikmakend van doordachte technologieën zoals camera’s on site, digitale scrumboards en een beveiligd online projectenplatform met de mogelijkheid tot realtime overleg waar ook ter wereld. Innovaties die actueel inzicht bieden, lijnen kort houden, ruis beperken en zo tijd en faalkosten besparen.

Samen bouwen we zo aan sterke retailconcepten die het verschil maken.

Bulsink Retail International
Building the future of retail

Salesforce

Salesforce

Salesforce, the global CRM leader, empowers companies to connect with their customers in a whole new way. Salesforce has been democratizing business technology since 1999 for companies of every size and industry. With industry-leading clouds that span sales, service, marketing, commerce, communities, collaboration and industries, all on a single trusted platform, the Salesforce Customer Success Platform will power more than 2 trillion B2B and B2C transactions this year for more than 150,000 customers. In addition, IDC estimates that Salesforce’s ecosystem of customers and partners will drive the creation of 3.3 million new jobs and more than $859 billion in new business revenues worldwide by 2022. For more information about Salesforce (NYSE: CRM), visit: www.salesforce.com/nl.

Horeca Netwerk

Horeca Netwerk

Horeca Netwerk - Het online en offline horeca inspiratieplatform voor ondernemers, chefs, bedrijfsleiders, grossiers, formules en fabrikanten. Met horecanieuws, workshops en events, promoties, recepten en nog veel meer. Vanuit Horeca Netwerk geloven we dat we iedereen voldoende kansen moeten geven om zichzelf te kunnen onderscheiden. We zijn er dan ook van overtuigd dat we door initiatief te nemen en het stimuleren van de onderlinge samenwerking iedereen sterker kunnen maken. Met voldoende informatie en inspiratie, een persoonlijk netwerk, een online platform en fysieke activiteiten voor iedereen die actief is de horeca waar je ook blij van wordt. Kijk voor meer informatie op www.horecanetwerk.nl.