Home
De verkiezing
Motiveer je klant
Leer van je klant
Als je wint
Nieuws
Uitreiking
Contact
Planning
Blijf op de hoogte
Partners

Nieuws

De winnaars voor de ‘Foodservice Award 2023’ zijn bekend!

10 januari 2023 - De winnaars van de Foodservice Awards zijn bekend! De vijfde editie van de Foodservice Awards werd overall gewonnen door Zuivelhoeve. Onder andere Anne & Max, Eazie en AH to Go mochten ook een prijs mee naar huis nemen.

De Horecava heeft de afgelopen jaren geen doorgang kunnen vinden. Dit heeft ook effect gehad op de uitreiking van de Foodservice Awards. Waar de uitreiking twee jaar geleden geheel digitaal was, werden de prijzen afgelopen maart uitgereikt in het restaurant van chef-kok Pierre Wind. Dit jaar was Pierre ook aanwezig en reikte hij samen met onder andere Q&A, Salesforce en Adyen de prijzen uit.

De 2022-2023 editie was de vijfde editie van de Foodservice Awards. Meer dan 31.000 consumenten lieten hun stem achter voor hun favoriete Foodservice bedrijf. Zuivelhoeve ging voor het tweede jaar op rij naar huis met de overall titel van de Foodservice Awards. ’T Stoepje en Kwalitaria werden respectievelijk nummer twee en drie in de overall ranking. De categorieprijzen werden onder andere gewonnen door Eazie, van der Valk, Kwalitaria, ’t Stoepje, Anne & Max en AH to Go.

Alle winnaars

Categorie Winnaar
FastserviceEazie
Hotels & VakantieparkenVan Der Valk
Klassieke horecaAnne&Max
Marktkrament Stoepje
SnackbarsKwalitaria
SpeciaalzakenZuivelhoeve
To GoAH To Go
Warme maaltijdbezorgingEazie
Overall winnaarZuivelhoeve
Amersfoort, 10 januari 2023
Bekijk eerder nieuws